Welkom bij Yume Sushi Deventer

ONS RESTAURANT IS WEGENS VERBOUWING GESLOTEN – BESTELLEN IS WEL MOGELIJK

Welkom op de website van YuMe Sushi & Grill. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken, maken onze koks de heerlijkste sushi voor u klaar. Ook voor diverse vlees- en visgerechten kunt u bij ons terecht, zo hebben wij verrassende grill-, wok- en frituurgerechten voor u op de kaart staan. Op deze manier kunnen wij u een gezond alternatief aanbieden voor als u eens gemakkelijk en smakelijk wilt eten.

Met een licht, fris en trendy interieur, professionele bediening en een heerlijk terras is het een prettige plek om te vertoeven. Perfect om even bij te komen na een dag hard werken, dag gewinkeld te hebben of natuurlijk voorafgaand aan een avondje uit.

Wij werken met het All You Can Eat concept. Dit betekent dat u twee uur lang onbeperkt kan kiezen uit meer dan honderd heerlijke Japanse gerechten. Van Nigiri tot Maki, van Gunkan tot Temaki en om over onze heerlijke soepen, salades en gegrilde gerechten nog maar te zwijgen! Hoe het precies in zijn werk gaat vindt u in onze menukaart of een van onze gastvrouwen in ons restaurant leggen het u graag uit.

Begint u al langzaam weg te dromen? Dat is mooi, maar gewoon langskomen is natuurlijk nog veel leuker! Wij zijn ook te bezoeken in ons restaurant in Apeldoorn!

IMG-20160408-WA0006

icon-food

Menu

Bekijk direct ons uitgebreide menu met heerlijke gerechten voor zowel de lunch als het diner

Reserveren

Reserveer direct

Wij zijn alle dagen telefonisch te bereiken voor reserveringen op telefoonnummer 0570-820381. U kan ook direct online reserveren.

Contact

Contact

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties en reserveringen zijn we dagelijks bereikbaar.

icon-location

Routeplanner

Direct de snelste route bepalen naar YumeSushi Deventer, klik hier.